Over ons

De gezondheid van uw personeel is van erg grote invloed op uw bedrijf. Helaas is het ziekteverzuim in Nederland hoog; 1 zieke werknemer kost al snel 200 Euro per dag. En ziek zijn kan zowel fysiek al mentaal zijn.

Onze methodiek focust op deze beide aspecten. We tonen aan dat je met het managen van je voeding/rust en beweging de juiste dingen doet waardoor dit direct positieve invloed heeft op hun gezondheid en daardoor ook op uw bedrijf. Tevens maken we de medewerker bewust van de omgeving en alle afleidingen en verleidingen die direct negatieve invloed hebben op hun energiehuishouding en wilskracht. Dit heeft gevolg op de workload en focus.

Gedacht kan worden aan inrichting van de werk- of priveruimte(s), de fysieke en mentale gezondheid van het personeel, voedingspatroon, (on)gezonde lifestyle, onbewuste afleidingen of verleidingen of gsm gebruik. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit soort zaken negatieve invloed hebben op o.a. overgewicht, werklust, burn-out klachten, depressiviteit, focus, motivatie, mindset, creativiteit, humeur, doorzettingsvermogen, discipline, energiebalans, stressmanagement, weerstand en ziekteverzuim.

We gaan graag met uw aan de slag om de fysieke en mentale gezondheid van uw personeel te versterken zodat uw bedrijf sneller kan groeien.

Kijk onder tabbblad “kies uw thema’s” om te zien waar wij in gespecialiseerd zijn en maak een vrijblijvende afspraak zodat we samen aan de slag kunnen.

“Because real successful business always starts with real healthy people”

direct contact of afspraak maken